Wednesday, July 27, 2011

Sebak, May you rest in peace my dear friend :(

May you rest in peace. Kami akan sentiasa doakan kamu, Law :(
Masih terasa kehilangannya.
Banyak kenangan dicipta bersama.
Mengenalinya dari bangku sekolah rendah, darjah 3, sekelas sampai tingkatan 3.
Hmm. begitu cepat dia pergi. Masih terbayang2 sikapnya yang happy go lucky. Slank cina pun dah takde sebab dari kecil bergaul dengan anak melayu.
Tiap kali berfacebook, mesti pegi page dia then saya sebak.
Law Seong Juan, kami rindukan anda. Why you leave us??
May you rest in peace my dear friend.
We gonna miss you :(








7 comments:

Gadis Ungu said...

saba je lah.setiap yg terjadi pasti ada hikmah

hafiz said...

pergi??kemana??

zOeY zAu YaH said...

kenape?

Anonymous said...

R.I.P my dear friend Law...
It's like my bad dream. Just gonna miss u
Suriani....
p/s > cha aku tmpg ur page

Anonymous said...

sorry, do he have fb?i always saw him kat pj :( he's gone too soon.can i have his fb name?

tq

dobot said...

Takziah. Alfatihah.
He'll be fine, and always be.

Kevin Chan said...

hi, saya kevin, dan saya terbaca blogpost anda mengenai Juan. Saya adalah kawannya di UNI, dan kami telah membuat satu facebook page untuk mengigatinya. Harap anda akan melawatinya dan meninggalkan pesanan bg Juan.

Link page tersebut disini =)

http://www.facebook.com/pages/Rememberance-of-Law-Seong-Juan/261730497173257